Mijn grootste Affiliate Marketing Mistake (en hoe u kunt vermijden !)


   Door Titus HoskinsWe alle fouten maken, itsa feit van het leven. Its no big deal in de gehele regeling van de dingen, zolang we leren van onze fouten en vooruit. Hetzelfde geldt met affiliate marketing omdat iedereen zal waarschijnlijk fouten maken in het begin, maar zolang je ze vast, is geen big deal.

Zijn echter enkele fouten veel duurder dan anderen en we praten niet alleen monetaire kosten. Deze fouten zijn degenen die we alleen ontdekken jaar op de weg nadat we verloren hebben honderdduizenden dollars en nog belangrijker, verspilling van kostbare tijd iets te doen dat geheel werd de verkeerde manier om dingen te doen.

Onlangs, een van mijn grootste fouten in affiliate marketing hit me vooraan en midden. Hoewel ik een zeer comfortabel leven als een full-time affiliate marketeer te maken, deze fout heeft gekost me sterk over de jaren.

Misschien een kort overzicht van de veel voorkomende fouten affiliate marketeers maken zou blijken nuttig.

Sommige van deze fouten zijn:

– U vergeet het bouwen van een lijst

– U niet om uw affiliate links / verkeer

– U Dont ontwikkelen van uw eigen unieke positie verkopen

– Je link rechtstreeks naar uw affiliate link in plaats van te gaan door middel van een interieur keyworded pagina

– U negeren MSN en Yahoo

– U vergeet te diversifiëren uw affiliate producten / netwerken

Plus, het een grote fout vele begin affiliate marketeers te maken: ze proberen om producten rechtstreeks verkopen aan potentiële klanten.

Dit is niet de manier om verder te gaan op het internet. Je moet proberen op te lossen een probleem en vervolgens te verkopen later. De meeste mensen gebruiken het web wilt een probleem, iets van op te lossen hoe 50 pond te verliezen op het vinden van de juiste student laptop voor een zoon of dochter. Ze willen helpen bij het oplossen van een probleem in de eerste plaats. Uw doel als een effectieve affiliate marketeer is om hun probleem op te lossen voor ze … verkoop moet altijd tweede of als een bijproduct van dit hele interactie.

Help eerste – verkopen later.

Door het geven van advies en hulp, bepaalt u uw geloofwaardigheid en vertrouwen waardigheid met uw potentiële vooruitzicht. Het is een win-win situatie, krijgen ze waardevolle nuttige informatie om hun probleem op te lossen en je eindigt met een verkoop of een vriend.

Dit hele idee van pre-selling is een zeer effectieve methode voor affiliate marketing, maar is een veel voorkomende fout die veel beginners maken of liever niet doen. Dus als youre net beginnen affiliate marketing ervoor te zorgen dat het niet een fout youre maken.

Maar mijn grootste fout had niets te maken met de hierboven besproken, die vanaf de get-go Ik was de bouw van mijn lijsten met links naar keyworded interieur paginas te optimaliseren voor de zoekmachines, de diversificatie van mijn affiliate producten / netwerken. Het belangrijkst van al, was ik “pre-selling” door te helpen mijn potentiële klanten met online gidsen, e-cursussen, advies … en alleen verkopen als een fall-out van al deze online vertrouwen. Al deze stappen wonderen voor mijn online marketing en mijn bankrekening …

Toch miste ik een belangrijke factor of element in mijn affiliate marketing. Ik didnt “wisselgeld mij geeft” of liever, ik didnt max wat ik kon krijgen van mijn inspanningen affiliate marketing. Ik verrekend voor wat de affiliate netwerken aanbieden … Dit varieerde 2-3 tot 50-70 commissie op een verkoop. Alle goede geld, rekening houdend met alles wat je moest doen was je de klant voor de klant / onderneming en zij zouden behandelen al de rest, zoals te nemen, levering, klantenservice … alles wat je moest doen was de potentiële klant te leveren aan hun affiliate link.

Laat het me uitleggen verder, voor de jaren dat ik tevreden was met deze regeling omdat het me geschikt voor een “T”. Het gaf me een makkelijke levensstijl iedereen zou benijden: eigen baas, werk thuis, automatische inkomen terwijl ik sliep. Het enige wat u moest doen was het verkeer te leveren aan uw affiliate links naar een comfortabel inkomen verdienen online – geen hoofdpijn, geen omslachtige handelingen – gewoon ontvangt uw talloze controles per maand. Maar er was een probleem, waren slechts een keer verkopen, dus de meeste affiliate verkoop via de grote affiliate netwerken als Commission Junction, Linkshare, Shareasale … alleen commissie betaald u eens en thats it.

Nu, waarom was dat een probleem? Nou, in een van mijn nissen was ik verkoop / ter bevordering van een dienst waar ik wist dat ik de klanten te leveren zou zijn op lange termijn betalende klanten verdienen die bedrijven geld voor de komende jaren … Ik was nog maar om een eenmalige verkoop en misschien wel een bonus als prikkel ik werkte heel hard.

Mijn Affiliate Biggest Mistake

Dit was mijn grootste fout: niet gaan na langdurige resterende affiliate inkomen vanaf het begin. Net als de meeste affiliate marketeers, geconcentreerde ik al mijn marketing op het verkrijgen van die eenmalige verkoop. Uiteindelijk heb ik besefte mijn fout en benaderde de betrokken ondernemingen, een paar gaf me zelfs prive behandelt “residuele inkomen” voor het leven van de cliënt. Nu, welke bedrijven denk je dat ik zal concentreren de meeste van mijn marketinginspanningen op in de toekomst?

Maar waarom daar stoppen?

Ik kon verder hefboomeffect mijn affiliate inkomen nog meer door het aanbieden van een “white label” of een co-branded dienst via mijn eigen website. Het zou sterk toenemen mijn deel van de verkoop en geef mij op lange termijn inkomsten. Ik geloof, dit is waar veel affiliate marketeers daling de bal, ze Dont volledig te verkennen “white label”, “co-branded producten”, “Full doorverkopen rechten”, “back-end winst” en “residuele inkomen” wanneer ze denken van affiliate marketing.

Nu beweren sommigen is dit meer een “hands-on”-regeling en kan gepaard gaan meer werk van uw kant, maar de beloningen zal de moeite waard is, want in plaats van om een eenmalige verkoop je zou kunnen bouwen op lange termijn residueel inkomen voor komende jaren.

Ook moet je proberen om “hefboomwerking je geeft” bij het plukken affiliate producten of programmas te bevorderen, indien mogelijk, altijd gaan voor mensen met een resterende inkomen. Dont maken de fout de afwikkeling voor minder, controleer altijd het maximale rendement kunt u op uw affiliate marketing. Onderzoek specifieke particuliere deals of afspraken met uw affiliate partners en onderhandelen voor een groter deel van de taart. Net als ik kan u aangenaam verrast over de resultaten …. De auteur is een full-time online marketeer die heeft talloze websites, waaronder twee sites op internet marketing. Voor meer tips over affiliate marketing proberen: Affiliate Marketing Guide Of waarom niet proberen deze uitstekende gratis training handleidingen en videos: Gratis Marketing Cursussen Copyright 2008 Titus Hoskins. Dit artikel mag vrij verspreid worden, indien deze bron vak blijft gehecht .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam