8 Regels voor Network Marketing Success


   Door Dianne RonnowIs succes mogelijk in netwerk marketing (MLM)? Velen zeggen dat het een rip-off. En als je praat met iemand die is verbrand door een slecht bedrijf of sponsor, hoort u een hoop negatieve dingen. En het is waar dat er slechte bedrijven die er zijn en veel distributeurs die het spelen van het “getallen spel” en het maken van snel geld op nieuwe aanmeldingen.

Maar – luister naar me – er zijn vele mensen die in vele duizenden en zelfs miljoenen dollars per jaar in netwerk marketing (MLM). Ze werken voor legitieme bedrijven die hoogwaardige producten te maken en zij de zorg over hun distributeurs die zich aanmelden met hen.

Network Marketing kan een prachtige gelegenheid voor de gemiddelde persoon uit te breken uit de arbeidsmarkt rat race verwikkeld zijn? Als je Cant verkopen, Dont zorgen. It is niet een verkoop bedrijf, en vaak goede “verkopers” Dont doen het goed in MLM voor zeer lang. It is echt een leer bedrijf (dat is de reden waarom leraren en ministers vaak slagen beter dan de meeste in netwerk marketing.)

Ik kan u de basisprincipes over hoe iedereen kan slagen in netwerk marketing!

Begin met deze paar eenvoudige regels:

1. Vind een goed bedrijf en een goede sponsor.

Besteed enige tijd onderzoek naar het bedrijf, de producten, de distributeurs en de upline voordat u zich aanmeldt. Een goed bedrijf, een die zal ondersteunen en dat u past en uw belangen is moeilijk te vinden. Wanneer u vindt de juiste is, pak het en houd op met beide handen.

2. Gebruik en geloven in de producten van uw companys.

Bestel de beste producten van uw bedrijf dat u zich kunt veroorloven elke maand. Als u niet bent dit te doen, je bent echt niet bereid om voldoende te investeren in uw bedrijf om te slagen. Je moet een persoonlijke getuigenis over uw producten en wat ze voor u doen. Je hebt een Cant als je zelfs Dont gebruik maken van uw producten. En je Cant verwachten dat iemand om ze te bestellen als je Dont.

3. Vertel iedereen om je heen wat je over zijn enthousiast.

Je zou verbaasd zijn om uit te vinden die geïnteresseerd is in meer horen.

Als youve geworsteld in MLM voor een lange tijd en hebben verbrand uw kring van vrienden en familie, thats OK. Laat ze weten wat je doet, maar Dont ze meer last van dan dat. Laat ze tot u komen als ze zien dat je het goed doen. Er zijn vele andere manieren om mensen te spreken te vinden, zodat u Dont echt nodig om te praten met iedereen die geïnteresseerd isnt.

4. Commit te blijven met uw bedrijf en werk op dit als een echt bedrijf.

(Zie je nu waarom het zo belangrijk is voor een groot bedrijf te vinden met geweldige producten?)

Wist u dat de kans van het hebben van een nieuwe traditionele business slagen voor 5 jaar minder dan 95?

Maar als je blijft met hetzelfde netwerk marketing bedrijf voor 10 jaar heb je een kans van 95 bereiken van het hoogste niveau van de vergoeding van uw company plan, die gewoonlijk ten minste 500.000 dollar per jaar. Dat klinkt als een vrij goed pensioenplan voor mij.

En dat is alleen voor de gemiddelde Joe. Veel hardwerkende distributeurs in mijn bedrijf doen dat in slechts een jaar of twee.

5. En dit brengt ons tot de meest belangrijke deel – Behandel je MLM bedrijf als een echt bedrijf.

Sorry, maar er is geen gemakkelijke manier om geld te verdienen. Je eigenlijk moeten werken en op het investeren in uw bedrijf. Maar als u dat doet, de kans op succes zijn in uw voordeel.

Leer zoveel als je kunt over uw bedrijf. Gebruik de producten. Gebruik de marketing van uw companys tools en videos. Gebruik 3 weg gesprekken met uw upline. Lees boeken over succes.

Zoek een mentor in het bedrijf en leren wat die persoon doet om te slagen.

Plan voor succes. Schrijf missie en visie. Samen een eenvoudig businessplan. En work it!

6. Praat met mensen.

U krijgt Cant omheen. Om een netwerk marketing succes in je om anderen te vertellen over het bedrijf. Het internet, evenementen of andere reclame kunnen worden gebruikt als goede instrumenten om u te helpen de mensen om mee te praten, maar uiteindelijk moet je ze een voor een te bereiken over een, in persoon of aan de telefoon.

7. Zorg over anderen en leren ze om te doen wat je doet.

Luister naar mensen. Zoek uit wat hun doelen en verwachtingen zijn en helpen mensen te ontmoeten die hen, zo goed als je kunt.

Deze nummers isnta spel itsa people business. Degenen die slagen zorg over anderen en de tijd zetten en energie in hen. Mensen kunnen altijd zeggen als iemand alleen maar geïnteresseerd is in het maken van geld en geen mensen. Als u een zorgzaam persoon, dit is het bedrijf voor jou. Als u niet, kun je beter leren om zo een geheel.

8. Geloof in en ondersteuning van de netwerk marketing industrie.

Heeft u een vriend who is helemaal verkocht op een ander bedrijf? Of is er een bedrijf met producten die je wilt, maar je Dont wilt werken als een loopbaan. Its OK aan te melden als klant en ondersteunen. (En misschien kan je praten dat distributeur in hetzelfde kunt doen voor uw bedrijf en producten.) Maar eerlijk met hen en laat hen weten dat je gewoon een klant.

** Belangrijk – Dont afleiden met een poging om verschillende MLM bedrijven werken! Dat is bijna nooit werkt! Concentreer je inspanningen en energie in slechts een bedrijf .** (zie # 4 – Commitment.) Als u gemakkelijk afgeleid, dan slaat u deze regel en stok met uw bedrijf alleen.

Dus de moraal van dit verhaal is dat succes in netwerkmarketing (MLM) is een keuze. It is waar dat het niet voor iedereen. Maar als je echt wilt, kunt u ervoor kiezen om te slagen op het!

Ik kan dat doen. Hoe zit het met je?

Dianne Rønnow 2008. Alle rechten reserved.If u op zoek bent naar een goed bedrijf om in betrokken, Ive echt gevonden wat ik geloof is het het beste bedrijf ooit! It is een geweldig bedrijf genaamd ForeverGreen, en zijn de perfecte tijd om mee te doen. Check it out op http://www.marine-wellness.com nu en nemen aan ons groeiende team van winnaars !

This entry was posted in Marketing and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.