5 Ways To Tune Up PC


   Door Logan AlbrightWalking in uw plaatselijke boekhandel, is het niet moeilijk om gepubliceerde materiaal leer je hoe je tune up PC-prestaties en snelheid te vinden. Inderdaad, is de relatieve goedkoopte van de personal computer mogelijk moet worden verspreid in de brede algemene markt van vandaag. Een krachtige computer is iets zeer gegeerd omdat zij een hogere productiviteit biedt waar het vandaan komt om te werken door toe te staan een tot meerdere applicaties open, en een groter genot als het gaat om draait gedetailleerde spelen van een hoge resolutie die bestaan in de markten todays. Of het nu voor werk of om te spelen, de voordelen van een personal computer in overvloed zijn. Wij bieden u 5 manieren om af te stemmen op uw pc tot een grotere tevredenheid te bereiken in uw werk en vrijetijdsbesteding.

Quality up-to-date computer hardware is een belangrijke overweging als het gaat om tuning-up van uw personal computer. In tegenstelling tot andere soorten machines, zoals autos, computer producten vaak relatief snel verouderd. Computergebruikers moeten overwegen upgraden componenten rechtstreeks betrekking hebben op de prestaties van hun personal computers. Twee belangrijke componenten zijn onder meer RAM de computers (random access memory) en de CPU (Central Processing Unit) chip. Dergelijke onderdelen zijn goedkoop en gemakkelijk beschikbaar en kan worden geïnstalleerd met weinig technische kennis over computers. In feite, informatie over de installatie van deze onderdelen wordt op grote schaal beschikbaar op het internet. In ieder geval zijn de opbrengsten onmiddellijke en je zou kunnen opmerken en aanzienlijke toename van de prestaties en snelheid met deze upgrades.

Tune up uw PC door het houden van uw bureaublad eenvoudig en zonder franje. Fantasievolle items zoals cursors, huiden, desktop snelkoppelingen en hoge resolutie wallpapers hebben het effect van het vertragen van uw computer verwerking snelheden. Deze programmas vereisen een grote hoeveelheid systeembronnen te houden. Door het uitschakelen van al deze decoratieve objecten die je vrij kostbare systeembronnen en geheugen dat kan worden gebruikt om de prestaties van uw persoonlijke computer te verhogen.

Defragmenteren harde schijf van uw persoonlijke computer-station kunt u afstemmen van uw PCs prestaties. Regelmatig defragmenteren snelheden tot een computer, het optimaliseren van de computer snelheid en prestaties als het bestanden van uw computers weer in elkaar zet in plaats van ze op verschillende locaties. De Schijfdefragmentatie die bij uw exemplaar van het Windows-besturingssysteem is gratis en moet voldoende zijn om deze behoefte te voldoen. Anders zijn andere defragmenters beschikbaar voor aankoop via internet.

Je moet ook de aanschaf van een systeem register cleaner te lopen en op een normale wekelijkse basis. Wanneer een software-of hardware is geïnstalleerd, zijn register bestanden die informatie bevatten met betrekking tot de instellingen en de prestaties wordt automatisch gemaakt en opgenomen in het systeem van de computers register. Wanneer deze bestanden worden verwijderd, deze register bestanden nog steeds in het systeem van de computer het register en zijn vaak niet verwijderd. Na verloop van tijd, de opeenstapeling van nutteloze registerbestanden resulteren in lagere snelheden computer verwerking. Voer uw systeem register cleaner om af te stemmen op uw PC als onnodige registerbestanden zou worden weergegeven. Je zou dan in staat zijn om deze bestanden te verwijderen, waardoor de prestaties van uw pc.

Ten slotte zou het een goed idee om af te stemmen op uw PC door middel van meer dan kloksnelheid. Over het verhogen van de kloksnelheid gaat verwerkingssnelheid grenzen van uw CPU computer chip. Veel software is beschikbaar op het internet met stap-voor-stap tutorial over hoe u kunt dan de klok van uw PCs CPU-chip. Wees voorzichtig niet tot het uiterste duwen te ver, terwijl op hetzelfde moment voldoende koeling voor de CPU als het proces van vaak meer dan kloksnelheid verhoogt de temperatuur waarop de CPU chip is blootgesteld. Onvoldoende koeling of verlegging van de grens te ver kan leiden tot onherstelbare schade aan uw CPU-chip.

Met de volgende manieren om af te stemmen op uw pc, kunt u naar betere prestaties en tevredenheid blik van uw personal computer vanaf nu on.Logan Albright is een autoriteit op het oplossen van computerproblemen bij http://www.pcaholic.com. Waar hij helpt duizenden hoe hun computers te optimaliseren door middel van een goede computer check-up. Klik hier om af te stemmen op uw pc gratis .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.