5 Redenen You Buy So Many E-Books zoek naar de magische pil


   Door Joseph RatliffThis post gaat u rechtdoor hit in de darm. Het isnt gaan beide een goed gevoel, dus als je Cant staan de truthstop readingbut dan bel me als het geld op is voor uw internet business.

Houd in gedachten als je het lezen van dit bericht, dat je niet de enige schuldig aan het zoeken naar een “magische pil” om uw online business explode (I tot en zowel in het begin gebruikt).

Nee, als een feit, 90 van ons (ten minste) zich schuldig maken aan minstens een, zo niet alle van deze dingen (en indien u denkt dat u in de 10 club, doe een moeilijk te controleren om zeker te zijn).

Neem deze aan het hart, maken sommige mentale veranderingen, en uw succes zal binnenkort online vinden.

Er zijn 5 belangrijkste redenen waarom we ingehaald te investeren in e-boek na het e-boek, in een poging om te zoeken naar een magisch apparaat dat onze online bedrijven omhoogschieten met weinig inspanning. U kunt ook deze 5 redenen van toepassing op alle informatie-apparaat aangesloten op een soort van belofte (denk aan de verkoop brief).

Ik zal u vertellen dat een dergelijk apparaat bestaat, en hoewel er tools die uw bedrijf versnellengroei, de meesten van ons Dont maken vol genoeg gebruik van deze hulpmiddelen toch.

OPMERKING: Coaching, mentoring en zakelijke groei groepen zijn niet opgenomen in deze, als gevolg van een duidelijk verschil, deze vormen van begeleiding komen meestal met een soort van verantwoording factor en andere variabelen die een e-book of studie natuurlijk niet.

Dit brengt mij bij onze eerste reden

Reden # 1 – Stukken informatie

Heb je ooit gekocht een e-boek dat een belofte aan u? Meeste dofrom dit een

“Het gebruik van dit systeem om een inkomen van meer dan $ 10kA genereren maand in minder dan 30 dagen!”

deze een

“Ik heb het geheim om gemakkelijk geld op internet!”.

Er zijn een hoop verschillende beloftes die gemaakt zijn, maar de reden dat u waarschijnlijk nooit te maken dat soort van online geld met deze e-boek, is dat het slechts een stukje informatie.

De laatste keer dat ik gecontroleerd, een e-book niet kan “coachen u” op de rest van het antwoord nodig is om het systeem te maken in het e-boek te werken. Ook zou het te verwachten dat te doen. Een e-boek geeft een deel van het antwoord, maar de schrijver van de e-boek dat een compleet bedrijf dat gebaseerd is op solide beginselen groei van de activiteiten in combinatie met de “oplossing” gepresenteerd in het e-boek van de verkregen resultaten te genereren en vermeld in de verkoop brief.

Eerlijk gezegd, de informatie in de meeste e-boeken is eigenlijk goed en werken. Maar de kans dat u met alle van de rest van de stukken in plaats om deze informatie gebruiken om 100 van de potentiële zijn astronomisch. Sorry daar voor de dosis van de werkelijkheid.

Tot slot, als u over alle stukken die u nodig om een succesvolle online bedrijf te runnen, dan zou je al worden uitgevoerd is. Kopen van e-boek na het e-boek is niet het antwoord, tenzij u bedrijven online zijn gegroeid vóór, en zijn verdomd zeker dat u hoeft alleen maar dat uw systeem een stuk werk te maken.

Op de rede nummer 2

Reden # 2 – The Consumer Mentality

Let gezicht is het, we allemaal graag een keer gaan winkelen in awhile.

Jongens, ik Dont wil horen “Ik heb nooit gaan winkelen, ik altijd weet wat ik wil om van de winkel” linebecause Ik weet dat It totale BS (Craftsman Tool afdeling Sears iemand?:)).

Omdat we graag winkelen als mensen gaan, en alleen maar “op zoek naar dingen om te kopen” een keer in awhile, we hebben ontwikkeld, het zogenaamde “Consumer Driven Mindset”. Its binnen ons allemaal tot op zekere hoogte.

Het droevige deel is, dat geldt voor e-books ook.

En de website met de sectie die stations thuis mijn punt hier is The Warrior Forum door Allen zegt.

Ik heb een lid van dat forum is voor ongeveer 3 jaar nowand is er een gedeelte dat ten volle profiteren van de “consument gedreven mentaliteit in alle onsde WSO, of Warrior Special Offer sectie. Dit gedeelte van het forum is speciaal gemaakt voor Warriors te verkopen en hun producten naar andere Warriors.

Nu denken over die voor een tweede

The Warrior Forum in en van zichzelf heeft genoeg informatie en deze aan een online business op te bouwen in vrijwel elke niche je kunt bedenken. Sommige van die informatie is afkomstig van zes en zeven-cijfer verdieners online ook.

Maar toch, er is een sectie over dat forum waar Warriors verkopen aan andere Warriors, en duizenden dollars veranderen handen elke dag. Van een Internet Marketer, naar de andere.

Interessant hè? Het forum heeft meer dan genoeg informatie om de bouw van een volledig online bedrijf, maar dezelfde mensen die lid zijn, en internet ondernemers zelf, zijn ook shoppers kopen van nog meer informatie.

Hetgeen leidt ons perfect tot rede 3.

Reden # 3 – The Human ConditionLaziness / Denial

Hier is waar ik de meeste van u het lezen van deze post zullen verliezen (wat ik waardeer de manier:)).

U, door de menselijke natuur, hebben een element van luiheid en ontkenning in je. Je kunt niet ontkennen.

We hebben allemaal zoeken naar de kortste of meest efficiënte manier van doen somethingincluding gebouw online bedrijven of om geld te verdienen online. Voor degenen onder u die al succesvol zijn, gefeliciteerd, maar je bent deel van deze groep. Succesvolle mensen kunnen hebben om een beetje dieper kijken binnen voor deze “momenten” van de tijd toen luiheid kruipt in, maar het is er elke keer. We zijn geen robots.

Je kon me vertellen dat je hard werkt, zijn zeer succesvol, hebben “gekozen in” marketing processen etcbut je kunt me niet vertellen dat je niet menselijk.

Wat heeft dat te maken hebben met het kopen van e-books?

Nou, heel wat gebeurt in onze bedrijven doesnt het? Dus, als je ziet een aanbod om een deel van dat bedrijf makkelijker, of een “magische marketing snelkoppeling” dat de manier om de verkoop binnen 30 dagen of lessyou beginnen te denken dubbele punten te maken

“Zou dit ook mij en mijn bedrijf ook?”

Die gedachte leidt tot een andere

“Kan ik er ontbreekt een stukje van de puzzel?”

En dan ontkenning sets in

“Bij het kopen van dit e-book met een magische oplossing, wouldnt ik als andere mensen die vallen voor de marketing achter de oplossing, ben ik alleen maar gebruik te maken van deze kans!”

En je koopt het e-boek of studie natuurlijk op zoek naar dat antwoord. De echt interessante punt isif een stevige marketeer ontwikkeld die productthey zijn jacht op dat zeer emotie en een reeks van anderen, onze luiheid, ontkenning, hebzucht, ego, enz.

Een andere emotie is een reden voor het kopen van e-books in en van zichzelf al

Reden # 4 – Misplaced Hope

Ik haat het om dit upbecause het is zo gemeen.

Veel van mijn coaching studenten, klanten, en vele andere ondernemers op een gegeven moment hebben “hopen” dat hun marketing-of andere zakelijke processen zou werken, en dat sommige grote meevaller was op weg hun weg.

Weet u wie dit soort Hoop is? Ze is een vermoeide meisje klaar om retireshe kan niet bedrijven dragen!

Het is deze misplaatste “hoop” in uw business processen die kunnen doden itand als een e-boek belooft om u een ton van de “hoop” in een 50 plus pagina packagewe vallen voor het de hele tijd, en dat e-boek te kopen. Het is vrij gemakkelijk voor iedere marketeer de moeite waard hun zout aan te boren in deze emotie op hun wil.

Sluit hoop, en beginnen met het testen, en het nemen van een meer wetenschappelijke benadering van uw internet business. Indien goed ontwikkeld, kan deze wetenschappelijke benadering u in een positie waar in plaats van hopen u resultaten te krijgen

U weet welke resultaten je gaat krijgen!

Op naar 5OVERWEGENDE laatste reden voor dit artikel reden (er zijn eigenlijk een ton meer).

Reden # 5 Het gevoel dat we worden “gelogen”

Heb je ooit gekocht een e-boek met enkele belofte van een compleet systeem, of andere vorm van genoegdoening om een bedrijf probleem dat u hebt (het geheim van de afzet door de manier)

Alleen hebben deze oplossing schijnbaar niet te werken (denk Reden # 1)?

Dan

Tijdens het surfen op het net, kom je over een soortgelijke oplossing, misschien verpakt op een andere manier (de manier waarop je pakket informatie is een andere marketing geheim). Deze oplossing lijkt om een stukje van de puzzel in uw internet business leven.

Hoe werkt dat voel je je?

Meeste zou voelen dit (ik kan niet spreken voor iedereen):

“Verdomme, waarom didnt dat andere e-boek geef me de hele antwoord, zoals deze heeft!”

Guess what, dit e-boek wont geven u de volledige antwoord niet. Maar ik wed dat je zal voelen “gelogen”. Sommige mensen nemen zelfs dit gevoel een stap en krijgen een restitutie voor de andere e-bookand dit leest een met een “volledige” antwoord (het isnt).

Tot slot zijn er een paar punten die de onderste regel hier:

* Met de wetenschap dat we Dont willen maken slechts een verkoop aan onze klanten, en we willen een zo breed staking deel van onze niche dat we kunnen met meerdere productswhy op aarde zou elke marketeer de moeite waard hun zout op alle u een volledig antwoord in slechts een e-boek? We Dont. In plaats daarvan werken we aan uw vertrouwen genoeg te bouwen om een stukje van de oplossing uit usand kopen zal aanbiedingen met die structuur in het achterhoofd (behoud van u als klant).

Dit is de reden waarom mijn business model is om alleen complete oplossingen aan te bieden aan mijn klanten (dwz coaching, copywriting en advies, enz.). Terwijl meer van een investering, weet ik dat ik nooit kon een complete oplossing bieden in een e-book.

* U bent lui van aard. Je moet proberen en dat deel van je karakter verstikken, wetende dat er geen magische pil aan het bedrijfsleven, periode groeien.

* De tijd die je verspilt het kopen van e-boek na het e-boek beter zou worden geïnvesteerd in het testen van een ander stuk van marketing, en het vinden van een wetenschappelijk proces van je eigen dat zal werken met uw bedrijf alleen (dan kun je verkopen een e-boek anderen op dit proces;)).

* Als u over het gebruik van het excuus Joe, ik geloof in zelf-onderwijs en deze e-boeken alleen worden ingekocht om dat einde van mijn bedrijf te voldoen. ” Ik zal waarschijnlijk dat u de harde schijf van uw belangrijkste computer en vragen u om een diepe darm controle op twee dingen doen 1) Hoe veel e-boeken die u hebt op die harde schijf.

Nu, ik heb je vergelijken met 2) Hoe veel e-books op die harde schijf heb je eigenlijk volledig gelezen en uitgevoerd. U ziet, zelf-onderwijs is een onderdeel van mijn bedrijf toobut ik kan u zeggen dat een e-book of educatief materiaal dat ik nu hebben, is gelezen en uitgevoerd. Niet om te zeggen dat ik perfect op enige wijze, was ik waar je bent nu ongeveer 4 jaar geleden, en sindsdien al verwijderd van de e-books op mijn harde schijf.

Ik heb geconstateerd dat op het einde, in de meeste gevallen hebben we al de mogelijkheid om bedrijven te bouwen. We moeten ontwikkelen met onze bedrijven online, maken de fouten, betaalt de rechten, en te groeien een succes om echt te weten hoe het moet opnieuw. Dat type proces zal niet zo lang als u stoppen met het kopen van e-books en op zoek naar de magische pil. Het doesnt bestaan.

Als je eenmaal weet hoe je een zeer succesvol bedrijf op te bouwen, kunt u gewoon kopiëren en te elimineren mistakesand e-books wont worden necessary.If je zou willen onderzoeken de snelkoppeling te maken geld online, in feite tot zes cijfers binnen 12 maanden te genereren … bezoek How To zes cijfers Jaarlijks Maak nu .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.